کلاهبرداری ۱۶ میلیارد تومانی از داوطلبان کنکور + توضیحات پلیس فتا-راهبرد معاصر
کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس

کلاهبرداری ۱۶ میلیارد تومانی از داوطلبان کنکور + توضیحات پلیس فتا

رئیس پلیس فتا فراجا کلاهبرداری ۱۶ میلیارد تومانی از داوطلبان کنکور سراسری خبر داد و گفت: بیشترین بستر فعالیت کلاهبرداران تلگرام بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۲۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 10
کد خبر: ۲۴۹۳۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا در مورد بازداشت کلاهبرداران فروش سوالات کنکور، گفت: ستاد پلیس فتا فراجا و همچنین کلیه واحد‌های متناظری استان‌ها چند بار برنامه‌ریزی‌های لازم را در ارتباط با امنیت فضای سایبری در راستای مرحله اول و دوم کنکور کرده‌اند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه اقدامات و رصد متخلفان در مورد کنکور سراسری در هفته جاری، تمرکز خود را بر پایش بالغ بر ۵۰۰ صفحه کانال گروه، اکانت و سایت که احتمال فعالیت‌های مجرمانه در این رابطه بود گذاشتیم که در نتیجه موفق به شناسایی و دستگیری ۱۱۴ متهم شدیم.

رئیس پلیس فتا فراجا اظهار کرد: این افراد، مدیریت ۱۵۸ فقره کارنما را در خصوص فروش سوالات کنکور و همچنین تجهیزات تقلب و پنهان‌ساز با مضامین (فروش سوالات آزمون سراسری و یا قبولی تضمینی در کنکور) بودند.

رئیس پلیس فتا فراجا گفت: در استان‌های تهران، خراسان رضوی، غرب شهر تهران، البرز کرمانشاه و آذربایجان غربی تمام اقداماتی که متهمان انجام می‌دهند ناظر بر کلاهبرداری با اشکال مختلف است. به طور مثال به بهانه سوال کنکور امسال سوالات کنکور سال‌های قبل را ارائه می‌دهند و زمانی که پول را از این اخذ کرده تماس را قطع یا بلاک می‌کنند یا در حساب ثروت اطلاعاتی شخصی افراد تحت پوشش، فروش سوالات کنکور اقدام می‌کند.

سردار مجید عنوان کرد: بیشترین بستر فعالیت آنها، ۴۹ درصد در تلگرام، ۴۳ درصد در اینستاگرام و ۹ درصد در تارنما‌ها بوده است.

وی بیان کرد: در برخی موارد، از طریق کارت‌های اجاره‌ای اقدام به انتقال وجوه می‌کنند که قابلیت شناسایی آنها سخت‌تر باشد و یا در مورد‌های اخیر از کیف‌های از دیجیتال در ارتباط با انتقال پول‌ها استفاده می‌کردند.

رئیس پلیس فتا فراجا هشدار داد: داوطلبان کنکور سراسری از هرگونه تماس و تقاضا در این بستر‌هایی اجتناب کنند؛ چراکه انگیزه‌های آنها صرفاً برآورد‌های کلاهبرداری بوده است.

سردار مجید گفت: تاکنون هیچ‌گونه موردی مبنی بر افشای سوالات پیش از زبان زمان برگزاری امتحان نهایی کشف نشده است. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار